Kapcsolat

Braun Brigitta

Bach-virágterápia tanácsadó

 

Érdeklődés, időpont foglalás:
info@braunbrigitta.hu

segitlek@gmail.com

 

Megosztás

A Bach-virágterápiával átalakítható a félelem, akár meg is szüntethető

2015.09.18.

A Bach-virágterápiával átalakítható a félelem, akár meg is szüntethető

Belső félelmünk átalakítása során, nagy segítségünkre vannak a Bach- virágeszenciák, melyek a természet virágainak eszenciái.

Valóban igaz, hogy belső félelmeink ellen van gyógymód. Érzéseink: öröm, boldogság vagy félelem, egy belső impulzus, amit lelkünk jelez.

A félelmeinket nem legyőzni kell vagy szembeszállni velük, hanem együtt élni elfogadással és szépen lassan átalakítani.

Tegyük fel, félünk a kutyáktól. A kutyáktól való félelmünk, egy belső tapasztalaton alapul, félelem, ami valamikor a múltban ért minket, egy negatív tapasztalat, egy kutyával való találkozás során.

Ezeket a negatív érzéseket, úgynevezett pillanatnyi sokkokat, eltárolja idegrendszerünk és hasonló találkozás során előveszi, párosítja a régi érzéssel, félelemmel teli pillanattal.

Későbbiekben amikor mondjuk sétálunk az utcán és jön egy kutyus szembe velünk, kikerüljük, megállunk, leblokkolunk. Az idegrendszerünk dolgozni kezd és azt a múltbéli sokkot, fájdalmat próbálja kikerülni, hogy még egyszer ne ismétlődjön meg velünk a kellemetlen tapasztalat.

De gondoljunk csak bele, egy 10 évesen ért trauma miatt, egész életünket kísérje végig egy félelem, ami gyógyítható nagyon szelíden és szépen a Bach-virágterápiával?

A. Á.


Érdeklődés Bach-virág terápiával kapcsolatban

Az űrlap segítségével könnyen kérhet információt tevékenységemmel kapcsolatban, illetve kérhet időpontot személyes terápiás konzultációra. Küldje be az űrlapot és mihamarabb felkeresem Önt. Amennyiben azonnali segítségre van szükség, jelölje meg az S.O.S. négyzetet.

Név *:
Email *:
Telefon *:
Miben segíthetek? *:Ide írhatja bővebb leírását *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!