• Gyógyulás természetesen

  Gyógyulás természetesen

  Tovább
 • Változz a Természet erejével! Ha akarod

  Változz a Természet erejével! Ha akarod

  Gyógyulás Bach-virágterápiával, szelíden, biztonságban

  Tovább
 • Harmónia

  Harmónia

  Érezd Magad jobban

  Tovább

A Lélek gyógyírja

2016.03.23.

A Lélek gyógyírja

Az Öngyógyulás támogatásában nagyon sokat segít a Bach-virágterápia. Mondhatom, egyedülálló és szinte felfoghatatlan módon.

Az érzéseket gyógyítja a fizikai tünetkezeléssel szemben. A Lélek gyógyírja. A diszharmonikus állapotokból segít át a harmonikus állapotba. Minden esetben. A virágeszenciák "tudják" mi a Te igazi harmonikus állapotod. Mindig a harmonikus (egyensúly) állapot felé visz. Persze a folyamat, amíg egy diszharmonikus állapotból eljutsz a harmonikusba, lehet göröngyös, de a végcél minden esetben az Egyén Lelki harmóniája. Az ok, a Lélekben elinduló negatív érzelmek, az okozat a diszharmónia, és a diszharmónia végül fizikális betegségben nyilvánul meg. A fizikális betegségek testünk kommunikációja felénk. A testünk nem hazudik, a testünk őszinte.

Ha szeretném, hogy máshogy történjenek a dolgok az életemben, nekem kell valamin változtatni, saját magamban belül és ennél a döntésnél kezdődik az Öngyógyítás.

Fontos, hogy nem vagy hibás vagy rossz, egyszerűen ilyen mintáid voltak az életre. Minden érzés ami érkezik Benned, az Te vagy. Ezért, fogadd el az érzéseidet, engedd meg a változást magadnak. A GYÓGYULÁS folyamatát. Mindig az a kérdés, egyénileg mit érzünk, mit élünk meg. Egy bizonyos szituációra érezhet mindenki teljesen másképp. Ezt az érzést, reakciót vesszük figyelembe és kezeljük a Bach-virágterápiával.

B.B.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

Braun Brigitta

Bach-virágterápia tanácsadó

 

Érdeklődés, időpont foglalás:
info@braunbrigitta.hu

segitlek@gmail.com

 

Megosztás

Kérdések, válaszok

Hogyan kell tárolnom az eszenciámat?

Sugárzásoktól mentes helyen (mobiltelefon, mikrohullámú sütő), legjobb sötét szekrényben, vagy táskában, külön rekeszben.

Egy csepp gyógyhír