• Gyógyulás természetesen

  Gyógyulás természetesen

  Tovább
 • Változz a Természet erejével! Ha akarod

  Változz a Természet erejével! Ha akarod

  Gyógyulás Bach-virágterápiával, szelíden, biztonságban

  Tovább
 • Harmónia

  Harmónia

  Érezd Magad jobban

  Tovább

Terápia menete

Terápia jelentése: 

A terápia a gyógykezeléssel, illetve a betegségek kezelésével foglalkozó tudományág. 

A terápia, a gyógyítás során alkalmazott kezelési eljárások összessége.

 

Miben rejlik gyógyítása a Bach-virágterápiának?

A Bach-virágterápia lelki gyógymód. Érzelmeket figyel, diszharmonikus lelkiállapotokat. Mint félelem, bizonytalanság, érdektelenség, magányosság, túlérzékenység, kétségbeesés, másokért való túlzott aggódás. Rendszere szerint a diszharmonikus lelkiállapotokat harmonizálja a virágokból készült tiszta, természetes eszenciákkal.

Célja az, hogy a változni, gyógyulni kívánó személyt valós természete felé terelje, hogy megtalálja, megismerje ki is ő valójában, és így, harmonikus állapotában, természetének megfelelően megélhesse saját, eredeti, örömteli életét. Így lesz elégedett és boldog.

 

Hogyan zajlik, mi a menet?

Első lépésben felvesszük a kapcsolatot és megbeszéljük a személyes találkozót, a terápiás helyszínen. 

A személyes terápiás beszélgetés időtartama 60 perc, melyben feltárjuk a diszharmóniákat, azokat az érzéseket, amik nyugtalanítják a személyt és gátolják mindennapos életében.

Az alkalom végén elkészül a személyre szabott összeállítás Bach-virágcseppekből, kis üvegcsében, aminek használata átbeszélésre kerül.

A használat alatt - különösen az első napokban - írásos visszajelzés szükséges, hogy a folyamatokat követni, irányítani, vezetni lehessen.

Tapasztalatom szerint általános esetben havi egy alkalom személyes terápiás találkozó megfelelő a terápia menetében.

....................

HANGSÚLYOZVA EMELEM KI, a terápia folyamata alatti kommunikációt, KAPCSOLATOT. Különösen az új témakörök indulásánál. A terápia vezetőjének tudnia kell minden "megmozdulásról", - mind a személlyel (saját magával) kapcsolatban mind a környezetével kapcsolatosan -, hogy úgy lehessen terelgetni, irányítani a folyamatokat. 

Fontos megérteni és elfogadni, minél bonyolultabb, mélyebb gyökerű egy diszharmónia, - várhatóan - annál nagyobb kitartás szükségeltetik a változáshoz. Minél mélyebben van a probléma, betegség gyökere, annál nagyobb a változás. 

A VIRÁGESZENCIÁK MINDEN ESETBEN az adott személy, személyes GYÓGYULÁSA felé mozdítanak!

Ezt nagyon fontos megérteni. 

 

...................

 

TÁVTERÁPIA

Ha valakinek nincs lehetősége a személyes terápiára, (mert pl. nem Budapesten él,) lehetőség van távterápiára, melyben a személyes eszenciát postai úton juttatjuk el.

 

Telefonon nincs lehetőség a tapasztalatok, visszajelzések megbeszélésére; e-mailen, chatan, irásos formában viszont kifejezetten támogató bármilyen észrevétel, érzés, tapasztalat leírása, előrelendíti a gyógyulási folyamatokat. A visszajelzések folyamatosan kísérve vannak és megválaszolásra kerülnek. 

 

 

 

Kapcsolat

Braun Brigitta

Bach-virágterápia tanácsadó

Helyszín: 
XI. Budapest, Szent Gellért tér, Bartók Béla út 9.

Érdeklődés, időpont foglalás:
info@braunbrigitta.hu

segitlek@gmail.com

Időpont foglalás:
Hétfő-Vasárnapig
8.00-19.00

Megosztás

Kérdések, válaszok

Nem lehet hozzászokni?

Nem. Egy bizonyos témakörben úgy érzünk tapasztalást, ha "dolgunk" van az adott területen. Ha harmonikusak vagyunk az adott témában, nem érzünk változást benne, tehát abban az esetben szükségszerűtlen annak a témakörnek a használata.

Egy csepp gyógyhír